Plachie dobrogeana

de vero_closca in Salau, 9 Apr 2010 | 14608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 1 ceapa mare
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
  • putina faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie dobrogeana:

SE CURATA ,SE SPALA SI SE USUCA PESTELE,SE CRESTEAZA ,SE CONDIMENTEAZA CU SARE SI PIPER ,SE DA PRIN FAINA SI SE PRAJESTE IN ULEI INCINS.

CEAPA SE CURATA,SE TAIE MARUNT SI SE PUNE LA CALIT IN ALTA TIGAIE .CAND DEVINE AURIE, SE ADAUGA SUCUL DE ROSII,SARE SI PIPER DUPA GUST SI SE DA IN CLOCOT.SE ADAUGA PESTELE PRAJIT SI SE MAI LASA PE FOC MIC INCA 5 MINUTE.SE PRESARA CU PATRUNJEL TOCAT MARUNT SI SE SERVESTE CU MAMALIGUTA!

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.04.2010, 10:05

Sylvia 1

09.04.2010, 10:57

Excelenta !

Bucataras Medi 1

09.04.2010, 12:11

un deliciu...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]