Placinta aperitiv

de ony in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2011 | 10033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 18 linguri ulei
  • 36 linguri lapte
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 200 gr ciuperci
  • 20 linguri faina
  • 500 gr carne de porc
  • 1 ceapa
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri sos worcester
  • rozmarin,cimbru
  • susan,mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

prepararea este relativ simpla. din oua,lapte ulei ,sare,marar faina se face un aluat in care se incorporeaza ciupercile taiate feliute.

carnea se taie foarte marunt,sau se toaca,si se caleste impreuna cu ceapa si cateva ciupercute.se lasa pe foc sa se patrunda foarte bine,se condimenteaza si se adauga sosurile(la alegere). 

dupa ce s-a gatit bine se ia cu un spumar si se adauga in aluat. se amesteca bine si se pune in tava totul.

deasupra se razuie putina branzica si se presara susan si mac. se lasa la cuptor cca.30-40 minute(pana se rumeneste).

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu foietaj si masline