Ce să faci duminica pe o vreme ploioasă când nu ai chef de scris pentru licență...? Bunătăți ..că pentru gătit oricând există chef !
Am dat brânza prin răzătoare...separat am spart cele 5 ouă pe care le-am amestecat cu zahărul, esența de vanilie, zahărul vanilat și laptele bătut. Apoi am turnat compoziția peste brână și am amestecat. Între timp am uns tava de la aragaz cu unt. Dintr-un pachet de foi mi-au ieșit cam 6 -7 pachețele cu brânză a câte 2-3 foi pe care le-am rulat și le-am așezat una lângă alta în tavă. Punem la cuptor la foc mediu, iar după 20-25 minute scoatem tava și punem peste plăcintă compozișia obșinută din smântână și ouă ( pentru a deveni mult mai pufoasă plăcinta noastră). Se mai lasă la cuptor pentru aproximativ 30-35 minute (la foc mediu) și plăcințica este gata!
1
dacă vreți să fie mai dulce de atât puteți pune mai mult zahăr...însă pentru mine e destul de dulce
2
puteți pune și stafide ( le aveam pregătite, dar am uitat de ele :D )