Placinta cu branza

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2012 | 3501 vizualizari

 

O placinta pe placul tuturor mofturosilor!:)

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de placinta, 
  • branza de vaci 500 g., 
  • smantana 200 ml., 
  • telemea de oaie 100 g., 
  • seminte de in, 
  • seminte de mac, 
  • oua 3 bucati, 
  • gris 1 lingura, 
  • margarina 100 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Se lasa foile la decongelat. Intre timp se prepara umplutura. Branza de vaci se scurge (daca are un pic de zer), se adauga smantana, telemeaua rasa si 2 oua. Dupa ce s-a omogenizat compozitia se presara grisul si se asezoneza de sare daca mai e nevoie. Se ung foile de placinta cu margarina topita. Se suprapun sase foi si se pune umplutura de branza, apoi se suprapun celelate foi unse cu margarina. Se unge palcinta cu ou batut, apoi se presara putina sare, semintele de in si mac. Se pune in cuptorul incins in prealabil, si se coace cca. 20 min. la 200 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu dovlecei si urda