Placinta cu branza sarata

de rivka in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2010 | 29382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj de placinta
  • 200 grame cascaval olandez feliat subtire sau ras
  • 250 gr telemea
  • verdeata dupa gust
  • susan
  • mac
  • 3 oua
  • putin lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza sarata:

Foaia se intinde pe masa curata se lasa la dezghetat.Se presara cascavalul uniform, branza zdrobita verdeata.

Se ruleaza un sul care se taie bucati cam de 8 cm.Se aseaza in tava pe hartie de copt.

Se presara susan, mac, se bat cele 3 oua cu putin lapte se toarna deasupra.

Se da la cuptorul incalzit la cca 180 grade cca 40 minute pana sunt rumenite si crescute.

Se servesc caldute usor sau reci langa o bere sau un pahar de vin alb.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]