Placinta cu branza si marar

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2011 | 10194 vizualizari

 

Am facut aceasta placinta pentru ca am gasit uitat prin sertarele de la congelator un pachet cu foi de placinta. Trebuia neaparat sa fac loc pentru dovlecei, fasole si alte minunatii varatice, asa ca asta a fost cina noastra de ieri

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta (dezghetate)
  •  200 g cascaval
  •  200 g branza sarata
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 1 legatura marar
  • 5 linguri ulei de masline
  • susan alb si negru, pentru presarat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si marar:

Incalzeste cuptorul la 180 C. Unge cu putin ulei o tava rotunda.

Taie branza si cascavalul in bucati mai mici. Toaca marunt mararul

Pune intr-un blender vertical sau un robot de bucatarie cu cutit: branza, cascavalul, ouale si 1/2 din lapte. Amesteca pana cand branzeturile sunt sfaramate bine. Daca amestecul este prea uscat, mai adauga din lapte. Pune mararul si amesteca.

Desfa foile de placinta si pune 1-2 linguri de umplutura pe una. Stropeste cu putin ulei. Ruleaza foaia de placinta, apoi formeaza un melc si pune-l in centrul tavii. Formeaza rulouri umplute din celelalte foi de placinta si pune-le in spirala, una in continuarea celeilalte. Stropeste placinta cu ulei si presara susan.

Coace 20- 30 de minute, la 180 C Placinta se serveste calduta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată