Placinta cu ceapa si branza

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 5159 vizualizari

 

Simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 250 gr apa calda
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 4 cepe mari
  • 200 gr branza telemea
  • 3 lg de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ceapa si branza:

Intr-un bol punem faina cernuta,drojdiuta o dizolvam in apa calda si turnam peste faina,adaugam sarea,zaharul si uleiul si framantam un aluat pe care il lasam sa creasca 30 de minute.Ceapa o taiem cubulete si o calim in putin ulei.Branza o dam prin razatoare.

Cand aluatul a crescut luam tava cuptorului si o tapetam cu o foaie de copt,o ungem cu ulei si intindem din aluat o foaie subtire.Deasupra punem ceapa calita si branza rasa si dam la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ceapa si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu branza, cascaval, marar si leurda