Placinta cu piept de pui

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2011 | 8672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 cepe verzi
  • jumatate ardei rosu
  • 2 rosii
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 foaie aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu piept de pui:

Aluatul foietaj il punem la dezghetat.

Pieptul de pui,fara os si fara piele,il spalam bine si il taiem in doua bucati.

il punem intr-o tigaita cu apa si il fierbem cam 15-20 minute,cu un praf de sare si piper.

dupa ce s-a fiert il scotem pe o farfurie la racit.

curatam ceapa si o spalam.

rosiile le scoatem cotorul,le curatam de pielita.

legumele(ceapa verde,rosiile si ardeiul rosu)le dam pe masina de tocat carne(sau prin robot).

puiul rece il dam si acesta prin masina sau il tocati.

amestecati legumele cu puiul.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il amestecam cu restul ingredientelor.

mai adaugam si 1 ou,sare si piper dupa gust.

amestecam bine de tot toate ingredientele.

pe masa de lucru presaram putina faina si asezam foieajul,pe care il mai intindem putin cu sucitorul.

luam o tava de tarta,si asezam in ea cam jumatate din foietaj,sa fie atat baza cat si pe peretii tavei.

apoi punem compozitia,o uniformizam,iar deasupra venim cu o alta foaie de aluat.

taiem surplusul ,iar deasupra o ungem cu ou batut.

dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita,pana placinta este gata.

o scoateti,o lasati sa se racoreasca putin si serviti.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (34)

Rocsi 1

19.06.2011, 13:33

mamaieelena

babi5 1

06.08.2013, 23:22

Rocsi 1

07.08.2013, 10:50

Babi multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]