Placinta napoletana

de ianculubita in Paste, 19 Oct 2015 | 4215 vizualizari

 

Este un preparat foarte gustos care poate fi servit si drept aperitiv la diferite ocazii

 

INGREDIENTE

  • 4foi de placinta
  • 1punga cu paste scurte
  • 500g carne tocata de curcan
  • 1lingurita maghiran
  • 2oua
  • 150g parmezan ras
  • 1cana cu sos picant de rosii
  • 2linguri ulei de masline
  • 50g unt
  • sare,piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta napoletana:

Se tapeteaza o tava unsa cu unt cu foile de placinta,iar restul de unt se taie deasupra foilor;se rastoarna pastele fierte,se intind uniform,se acopera cu carnea tocata amestecata cu sare,piper,se presara maghiranul peste carne,apoi ouale batute,sosul de rosii,parmezanul,verdeata tocata marunt iar la final se stropeste cu ulei de masline;se lasa la cuptor 30min pana se rumeneste apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta napoletana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci