Placinta napoletana

de ianculubita in Paste, 19 Oct 2015 | 4335 vizualizari

 

Este un preparat foarte gustos care poate fi servit si drept aperitiv la diferite ocazii

 

INGREDIENTE

  • 4foi de placinta
  • 1punga cu paste scurte
  • 500g carne tocata de curcan
  • 1lingurita maghiran
  • 2oua
  • 150g parmezan ras
  • 1cana cu sos picant de rosii
  • 2linguri ulei de masline
  • 50g unt
  • sare,piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta napoletana:

Se tapeteaza o tava unsa cu unt cu foile de placinta,iar restul de unt se taie deasupra foilor;se rastoarna pastele fierte,se intind uniform,se acopera cu carnea tocata amestecata cu sare,piper,se presara maghiranul peste carne,apoi ouale batute,sosul de rosii,parmezanul,verdeata tocata marunt iar la final se stropeste cu ulei de masline;se lasa la cuptor 30min pana se rumeneste apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta napoletana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Catalina L 1

19.10.2015, 21:13

buna placinta

ianculubita 1

20.10.2015, 09:36

Andra_Constantinescu 1

21.10.2015, 18:19

Vreau si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos Bolognese si bacon