Placinta ruseasca cu branza

de MotanLaOale in Prajituri, 17 Sep 2014 | 13922 vizualizari

 

Daca a facut-o toata lumea am zis ca trebuie sa fac si eu "Ruseasca lui Gaby" ca prea este laudata. Din cauza de mofturosi nici eu nu am pus stafide. :))))

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 5 linguri smantana
  • 3 oua
  • 3 linguri gris
  • 4 linguri zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • un praf sare
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta ruseasca cu branza:

Intr-un castron se amesteca grisul cu smantana si se lasa 30 de minute.

Se mixeaza ouale cu unpraf de sare, cu zaharul si zaharul vanilat pana se dizolva si volumul amestecului se dubleaza.

Branza se poseaza cu blenderul vertical.

Peste crema de branza se pun ouale si grisul cu smantana.

Se omogenizeaza.

Se unge un vas cu unt (30cmX20cm) si se toarna compozitia in el.Se introduce in cuptorul preancalzit la foc mediu pentru 30-40 minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se lasa la racit si se scoate din tava.

Se serveste cu smantana si se poate adauga si miere, dulceata, ce va place.

Eu am pus dulceata de visine si smantana.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

In compozitie se pot adauga si stafide daca va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta ruseasca cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

24.09.2014, 14:09

iuliana_julie 1

12.01.2015, 17:30

de care branza de vaci ai folosit? telemea sau branza dulce? in poza arata cremoasa

MotanLaOale 1

12.01.2015, 19:09

Branza dulce

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie si Ceva fin Delaco