Placinta sarata

de Adele in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2015 | 3481 vizualizari

 

Daca tot ai mei au vrut pizza ..am vrut sa pragatesc si ceva pentru mine ..cu ce aveam prin casa ..Stiu ca nu e vremea potrivita de cuptor, dar daca trebuie :)))

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr aluat de pizza/paine.
  • 2 cartofii noi.
  • 5 linguri cu porumb.
  • 2 linguri smantana .
  • 50 gr parmezan ras.
  • 50 gr branza feta.
  • 50 gr cascaval.
  • sare.
  • piper.
  • 2 felii de branza topita.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta sarata:

Pentru inceput se curata si se spala cartofii ,se taie felii subtiri si se pun in tigaie cu putin ulei piper si sare pentru cateva minute(pana se rumenesc usor).Se ia aluatul (deja dospit) se intinde cu ajutorul mainilor direct  in tava(rotunda deja tapetata)dupa care se pune smantana se intinde bine lasand doar un bord de 1 cm,se pun cartofii,porumbul ,branza feta,cascavalul,bucati de branza topita si la final parmezanul ras,se da la cuptor pentru 20 de minute pana se rumeneste bine.

Servita calda sau rece alaturi de o bere si cei dragi voua ,sa aveti pofta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu crema de branza si ciuperci