Placinte cu branza sarata

de dana1986 in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2011 | 33385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 gr drojdie prospata
  • 500 gr faina
  • putina sare
  • 50 ml ulei de masline + ulei pentru prajit
  • apa
  • 1 ou
  • 300-400 gr branza de oaie sarata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza sarata:

Din drojdie, faina, sare si apa framantam un aluat normal ca la paine, iar la sfarsit adaugam si 50 ml ulei si continuam sa framantam pana uleiul intra in aluat. Lasam la dospit pentru 60 minute.

Intre timp preparam umplutura amestecand oul cu branza

Dupa ce aluatul este dospit impachetam placintele si le prajim in uleiul bine incins, apoi se scot si se pun pe servetele de bucatarie pentru a absoarbe surplusul de ulei, apoi se servesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta