Placinte cu branza sarata

de dana1986 in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2011 | 33109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 gr drojdie prospata
  • 500 gr faina
  • putina sare
  • 50 ml ulei de masline + ulei pentru prajit
  • apa
  • 1 ou
  • 300-400 gr branza de oaie sarata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza sarata:

Din drojdie, faina, sare si apa framantam un aluat normal ca la paine, iar la sfarsit adaugam si 50 ml ulei si continuam sa framantam pana uleiul intra in aluat. Lasam la dospit pentru 60 minute.

Intre timp preparam umplutura amestecand oul cu branza

Dupa ce aluatul este dospit impachetam placintele si le prajim in uleiul bine incins, apoi se scot si se pun pe servetele de bucatarie pentru a absoarbe surplusul de ulei, apoi se servesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu branza si dovlecel