Placinte cu branza sarata

de dana1986 in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2011 | 33682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 gr drojdie prospata
  • 500 gr faina
  • putina sare
  • 50 ml ulei de masline + ulei pentru prajit
  • apa
  • 1 ou
  • 300-400 gr branza de oaie sarata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza sarata:

Din drojdie, faina, sare si apa framantam un aluat normal ca la paine, iar la sfarsit adaugam si 50 ml ulei si continuam sa framantam pana uleiul intra in aluat. Lasam la dospit pentru 60 minute.

Intre timp preparam umplutura amestecand oul cu branza

Dupa ce aluatul este dospit impachetam placintele si le prajim in uleiul bine incins, apoi se scot si se pun pe servetele de bucatarie pentru a absoarbe surplusul de ulei, apoi se servesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]