Aluat.
Cu ajutorul unui robot sau cu mana amestecam toate ingredientele rapid. Framantam pana obtinem un aluat molicel , nelipicios, care-l adunam intr-o bila mare si-l invelim in folie alimentara. Il dam la rece pentru cel putin o ora.
Umplutura.
Amestecam, branza cu oul, zaharul, sarea si stafidele. Adaugam putina esenta de lamaie sau de rom.
Preincalzim cuptorul.
Pe blatul de lucru infainat intindem cu sucitorul o foaie de 2-3 mm. Cu ajutorul a doua pahare (unul putin mai mic decat celalalt) decupam cercuri pe care le crestam usor in cateva puncte laterale si le punem in formele de briose sau minitarte. Luam cu lingura din umplutura si o impartim in cerculetele din forme.
Decupam cu ajutorul paharului mai micutz din aluat si punem capacele peste umplutura de branza si le ungem cu ou batul. Le introducem in cuptor la 180 grade si le lasam pana se rumenesc frumos.