Platou cu branzeturi si struguri

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2012 | 14359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 portocala
  • boabe de struguri negri
  • boabe de struguri albi
  • branza brie
  • cascaval
  • branza danish blu(cu mucegai albastru)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu branzeturi si struguri:

Portocala se taie la un capat si se aseaza in mijlocul platoului, din ea facem un arici: pe o scobitoare punem o bucatica de branza si cate o boaba de strugure, apoi infingem scobitoarea in portocala. Branza danish blu se taie felii subtiri si se aseaza pe platou, apoi branza brie taiata felii si cascavalul taiat betigase. Se mai pun boabe de struguri printre ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu branzeturi si struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre