Pleurotus pane

de Criss in Mancaruri de legume, 28 Mar 2011 | 8321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g ciuperci ploeurotus
  • -2 oua
  • -faina
  • -pesmet                                                      
  • -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane:

Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare. Se lasa doar sa dea un clocot, nu trebuie fierte prea mult, apoi se scurg, se sareaza, pipereaza, se dau prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in ulei.

Se scot pe hartie absorbanta si se servesc cu mare pofta.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]