Pleurotus pane cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2011 | 19522 vizualizari

 

Daca la inceput cand le-am gustat crude nu am fost atat de incantata de gustul putin iute al ciupercilor pleurotus, dupa ce le-am pregatit pane si le-am alaturat cremei de usturoi si mamaligutei...am zis...wow!!!!! Splendide...vi le recomand cu drag...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciuperci pleurotus cantarite dupa ce au fost curatate( ramane putin din codita si palaria)
  • 3 oua
  • 3 linguri iaurt
  • 3 linguri faina
  • 50 gr cascaval ras pe razatoarea fina
  • 1 varf de lingurita de bicarbonat
  • sare dupa gust( un praf)
  • pesmet( 1/2 pachet)
  • ulei de palmier pentru prajit( sau alt tip de ulei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane cu cascaval:

 

Preparam ciupercile pleurotus pane in felul urmator:

Intr-un vas adanc batem ouale impreuna cu sarea, apoi adaugam iaurtul, cascavalul ras, faina si bicarbonatul.

Trecem fiecare ciupercuta prin compozitie, apoi o tavalim prin pesmet( in alt vas).

Prajim pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

Pentru crema de usturoi gasiti reteta in pagina mea...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu ciuperci