Pogacele cu jumari

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2011 | 8078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina,
  • 400 g jumari (tocate prin masina),
  • 2 oua,
  • sare dupa gust,
  • 1 pahar lapte caldut amestecat cu 1 cub rojdie ( 25 g) si 1 lingura zahar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu jumari:

Se framanta un aluat din faina,oua,sare si amestecul de lapte cu drojdie. Se intinde o foaie,peste care se unge jumatate din compozitia de jumari. Se impatura in 4,dupa care se intinde din noi foaie,se unge cu compozitia ramasa,se impatura din nou,dupa care se intinde usor  (pentru a nu iesi jumarile la suprafata),aluatul trebuie sa fie de aproximativ 1 cm grosime. Se taie formele dorite,se aseaza in tava,se ung cu ou,se presara chimen si se dau la cuptor,la foc mic pentru cca 35-40 de minute,pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Furnicuti 1

18.02.2011, 16:16

Au iesit foarte bune le-am lasat mai mult la crescut si au iesit mai umflate. O sa le postez cat de curand

mimmi 1

23.02.2011, 16:56

Ma bucur mult ca ti-au placut !

Rahela Velicu 1

04.10.2021, 18:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari afumate, praz si usturoi