Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor

de Dana_Retetegg in Porc, 5 Ian 2011 | 4942 vizualizari

 

O idee minunata a avut iubitul meu ieri, sa incercam un fel de mancare, orice, dar musai cu ananas.

Eu, la inceput cam sceptica, am zis bine, fie! Am inceput sa ma uit prin frigider incercand sa combin cateva ingrediente care sa mearga cu ananas. Si iata ce a iesit :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr pulpa de porc taiata fasii,
  • 150 gr ananas cuburi,
  • 1 ardei verde si o ceapa taiate julien,
  • 3 catei de usturoi taiati felii,
  • 100 gr de rosii in bulion,
  • 50 ml vin alb demidulce,
  • oregano,
  • busuioc,
  • sare,
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor:

Intr-o tigaie incinsa am adaugat 2 linguri de ulei si am pus la calit ceapa si ardeiul. Cand au inceput sa prinda culoarea aurie am adaugat ananasul.

Am amestecat usor si am lasat 5 minute pe foc.

Am adaugat apoi carnea de porc, usturoiul, condimentele.

Dupa alte 5 minute am adaugat rosiile si vinul.

Cand savoarea va umple bucataria, atunci stiti ca e gata :)

Serviti cu orez, noodles, sau taitei normali cum am facut noi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava