Porc si cartofi cu ghimbir si rozmarin (la cuptor)

de mihaelar63 in Porc, 23 Iul 2013 | 5326 vizualizari

 

Decat prajit mai bine copt. Desi e cald, rezist eroic si din cand in cand mai prepar cate ceva la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc + costita
  • 1 kg cartofi
  • 100 ml ulei masline
  • rozmarin verde
  • sare de mare
  • 1 lingura praf ghimbir
  • ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc si cartofi cu ghimbir si rozmarin (la cuptor):

Pulpa de porc se taie fasii lungi de 5 cm ,se condimenteaza si costita  cu sare,boia si ghimbir .

Cartofii se curata , se spala se taie in opt .

Totul se pune in tava se stropeste cu ulei , se sareaza putin , se aduga rozmarinul.

Puneti o cana cu apa, presarati ceapa verde si dati la cuptor pana totul este rumenit. 

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc si cartofi cu ghimbir si rozmarin (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

23.07.2013, 22:49

Bucatarasilor ma bucur ca va place , arata , arata dar sa vedeti ce buna e

mihaelar63 1

23.07.2013, 22:50

Mirela , bucuroasa de vizita si tu ai portie marita , doar esti tot timpul cu piticii

mihaelar63 1

23.07.2013, 22:54

Alina acum vad ca si tu te incadrezi la categoria , mamica + piticuta

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pulpa porc dulce-acrisoara