Prajitura Chinezoaica

de ianculubita in Prajituri, 14 Apr 2011 | 4955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 300g margarina
  • 300g zahar
  • 300g faina
  • 300g nuca macinata
  • 1cana cu zahar
  • 1lingura cacao pentru glazura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Chinezoaica:

Pentru blat se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zahar,se adauga margarina la temperatura camerei,nuca si faina;rezulta un aluat mai gros,se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor 20min,se scoate tava si se toarna glazura facuta din galbenusuri,frecate cu zahar si cacao,apoi se da din nou la cuptor 10-15min.

TIPS-URI

1

se recomanda o tava mica

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Chinezoaica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quatre quarts