Ati luat vreodata o mica inghititura dintr-o prajitura si ati simtit ca dezlantuie arome incredibile care va fac sa va topiti de placerea gustului?
Va invit sa probati acest desert fin, delicios si mai putin vinovat, merita de la prima pana la ultima lingurita!
Crumble:
Umplutura de dovleac:
Pentru inceput, am cantarit ingredientele.
Am pus faina de orez brun, cea de tapioca, amidonul, zaharul si praful de sare in bolul de mixer si am amestecat ingredientele.
Peste amestecul din vas, am pus uleiul de cocos solid, apoi apa si oul si am framantat pana am obtinut aspectul de firmituri.
Am uns tavita cu ulei de cocos si am pus jumatate din crumble.
Intr-un bol maricel, am pus dovleacul, zaharul brun, sarea, condimentele: nucsoara, scortisoara, cuisoarele, cardamonul, ghimbirul pudra si cel proaspat, vanilia si coaja de portocala si la final, ouale batute usor si laptele de cocos, am amestecat pana ce s-a omogenizat bine compozitia.
Peste jumatatea de crumble din tava, am pus umplutura cu dovleac si am acoperit cu restul de crumble.
Am pus prajitura la cuptorul incalzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ o ora (aluatul devine auriu). Prajitura se feliaza in mod normal rece... dar daca aveti pofticiosi, abateti-va de la reguli :))))....pofta buna la desert minunat!