Prajitura cu branza si stafide

de nadina73 in Prajituri, 11 Iul 2010 | 21972 vizualizari

 

ce e cu branza e grozav...............mie imi place la nebunie,si am facut sa fie doar am o grama de fete nu?

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 7 oua
  • 22 linguri de zahar
  • 22 linguri ulei
  • 22 linguri de lapte
  • 22 linguri de faina
  • 3 linguri cacao
  • 4 vanilii
  • 1 1/2 praf de copt

Umplutura:

  • 1 kg branza vaca
  • 11 linguri zahar
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 1/2 praf de copt
  • 200 g stafide
  • coaja de lamaie
  • decor zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si stafide:

Se bat ouale intregi cu zaharul apoi se pune laptele ,uleiul,praful de copt,vaniliile,cacao si faina.

Se amesteca bine toate impreuna,este o compozitie mai mai moale mai lichida.

Se toarna jumatate din compozitie intr-o tava unsa si tapetata iar cealalata jumatate se lasa deoparte si se pregateste umplutura

Umplutura:

Se amesteca bine branza cu zaharul,ouale intregi,coaja de lamaie,faina ,grisul si stafidele

Se ia cu o lingura si se pune peste compozitia din tava ,peste toata compozitia, apoi se toarna compozitia ramasa cu cacao.

Se da tava la cuptor pentru 65-70 minute la 160 grade

Ingredientele sant pt o tava mare ,in schimb eu am pus cantitatile pt o portie si jumatate si e foarte mult asa ca reduceti din cantitati .

L a final pt siguranta faceti testul scobitorii

Cand s-a racit se pudreaza cu zahar

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

nadina73 1

16.07.2010, 17:42

corina si mie imi plac si adevarul e ca sant super bune

nadina73 1

16.07.2010, 17:42

asa laly cu mana merge mai multsa papi

jolygina 1

09.08.2010, 14:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mafine