by bitza
Blat:
Crema ganache:
Crema cu "mars":
Glazura:
Ptr.blat: Mixam ouale pana isi dubleaza volumul apoi adaugam zaharul, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si cacao; din aceasta compoztie coacem 3 foi .
Ptr. crema ganache: Pe aburi punem 200 ml frisca cu ciocolata rupta bucati si amestecam pana se topeste ciocolata,apoi lasam sa se raceasca si o dam la frigider pentru 3 ore.Dupa ce o scoatem o mixam pana devine tare;mixam cele 50 ml frisca lichida ramasa si apoi o incorporam in compozitia ce a stat la frigider.
Ptr. crema cu "mars": gelatina se amesteca cu 3 lg de apa si se lasa la hidratat cca 10 min, apoi o punem aburi pana se dizolva,dar sa nu atinga punctul de fierbere.Frisca se bate spuma tare,apoi peste ea punem gelatina ,batoanele "mars" taiate cubulete mici si ciocolata rasa.
Ptr.glazura: Pe aburi topim punem toate ingredientele si amestecam pana devin omogene, apoi lasam sa se raceasca.
Ptr.sirop: Amestecam intr-o cana cele 3 ingrediente pana se topeste zaharul.
Asamblare: Foaie insiropata-crema ganache-foaie insiropata-crema cu "mars"-foaie insiropata-glazura-ornamente de ciocolata