Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos

de tarasmariana in Prajituri, 20 Iun 2014 | 4134 vizualizari

 

INGREDIENTE

Compozitie:

  • 4 galbenusuri
  • 6 albusuri
  • 60g de zahar
  • 50g de ciocolata neagra
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de amidon
  • 2 linguri de cacao
  • 1 pliculet de vanilie
  • 1 lingurita de praf de copt

Bilute :

  • 250g de branza dulce
  • 3 linguri de amidon
  • 50g de zahar
  • 50g de nuca de cocos
  • 2 galbenusuri

Glazura :

  • 50g de ciocolata neagra
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos:

Compozitie : 

Punem cacao, faina, amidonul, vanilia si praful de copt intr-un bol si le amestecam. Se bat albusurile cu mixerul pana se ingroasa putin, se adauga zaharul si mai mixam pana se face ca o bezea. Mixam galbenusurile cu 30g de zahar pana se face o crema. Adaugam in galbenusuri ciocolata topita, mixam bine si adaugam albusurile cate putin pana se omogenizeaza. Se adauga ingredientele uscate si se amesteca bine. Dupa aceea punem toate ingredientele pentru bilutele de cocos intr-un bol. Se amesteca bine si facem niste bilute. Punem folie de copt in tava iar pe margini se unge cu unt. Se pun bilutele in tava si se toarna compozitia peste ele. Dupa aceea le bagam la cuptor timp de 35 de minute, dupa aceea le lasam 10 minute sa se raceasca.

Glazura : 

Se pun ingredientele intr-o craticioara si se fac pe bain-Marie si o turnam peste prajitura.

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alba-Neagra