Prajitura cu foi de miere

de ionix in Prajituri, 5 Ian 2010 | 10815 vizualizari

COMENTARII (11)

Teo 1

05.01.2010, 21:51

mi se pare mai rapida reteta ta decat cea pe care o fac eu.

ionix 1

05.01.2010, 21:53

e destul de rapida si nu-i foarte complicata... trebuie sa fii atenta doar cand iei de pe foc cratita pentru a face aluatul... stiu ca e si una cu o crema de gris...

Miha 1

05.01.2010, 23:48

Cam aceeasi Marie dar cu alta palarie am facut si eu la tortul Amirei, de ziua ei. Is asa bune foile astea, se topesc in gura.

ionix 1

06.01.2010, 09:47

la mine a fost prima data cand am facut-o dar de mancat am mancat in fiecare an nu m-as fi gandit ca merge blatul si la tort mi-ai dat o idee buna pt ca asa-i ti se topeste-n gura... e super super

gaby_duceag 1

06.01.2010, 14:56

ce bine-mi suna reteta asta!!!!saptamana viitoare o incerc!

ionix 1

06.01.2010, 21:00

sa-mi zici daca ti-a placut

gaby_duceag 1

20.01.2010, 00:00

inca n-am facut-o.acu' ma uitam iar la ea

ionix 1

21.01.2010, 12:58

ai cam lipsit de pe aici Gabitzo... ti tzuc

gaby_duceag 1

21.01.2010, 17:51

mai,am facut azi ciorba de cartofi,iahnie de fasole cu carnat, fasole batuta si mai fac cateva snitele din piept de pui.ce sa postez?ce prezint nou?)))

mihaelar63 1

21.01.2010, 18:04

poate stii ceva stil nou de bataie , te-ai antrenat [pt fasole ]

gaby_duceag 1

22.01.2010, 07:28

sa facem un topic cu tot ce putem prezenta nou,nu?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]