Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti

de Gherca Daniela in Prajituri, 10 Apr 2014 | 11220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de napolitana
  • 200 g unt sau margarina,
  • 350 g biscuiti populari,
  • 250 g nuca macinata,
  • 250 g zahar tos,
  • 5 linguri de cacao,
  • 250 ml lapte,
  • 1 esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti:

Laptele impreuna cu zaharul si cacaoa se lasa pe foc pana da un clocot, apoi se da deoparte si adaugam untul taiat bucatele mici si continuam sa amestecam pana s-a topit in totalitate si la final adaugam si esenta de rom.

Separat macinam biscuitii si nuca, le putem impreuna intr-un bol mai mare si incepem sa turnam siropul facut inainte. Amestecam bine pana ce compozitia este numai buna de intins pe foile de napolitana. La terminarea ansamblarii prajiturii se pune in folie de plastic si cateva greutati pe ea ca sa fie mai bine lipite foile si se da la frigider pentru a 2 zi.

E minunata!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu crema si nuca, deliciul copilariei