Uffffffff!Ce ti-e si cu pofta de dulce! De cand m-am sculat, m-am tot gandit ca vreau ceva dulce. Nici prea dulce, dar si cu fructe. Am deschis caietul cu retete si m-am oprit la o prajitura. Nu stiu cat o sa va placa voua, dar mie-mi place!
Untul se mixeaza pana devine spuma.
Adauga pe rand cele doua oua mixand in continuare.
In aceasta compozitie se pune laptele,apa minerala si nuca mixand pana la omogenizare.
Faina se amesteca bine in compozitie ,sa nu faca,cocoloase.
Compozitia se imparte in doua.O parte se amesteca cu cacao si o parte se lasa alba.
in compozitia alca se pune coaja rasa de portocala.
Intr-o tava 30/40 cm.,tapetata cu hartie de copt se pune compozitia alba,care se niveleaza usor cu lingura.
Adauga gemul de capsuni si nivelezi usor.
In compozitia cu cacao se pune zaharul vanilat ,apoi cu lingura se pune peste gem.
Se pune si aluautl cu cacao,niveland usor.
Se da la cuptorul incins pentru 35-45 minute(pana trece testul cu scobitoarea.
Se lasa sa se raceasca apoi se portioneaza.
Putem sa o pudram sau nu.
Este pufoasa si foarte aromata.
1
Aluatul trebuie sa fie mai gros decat cel de chec.
2
Se taie rece.Eu n-am avut rabdare si nu este taiata frumos.