Prajitura cu mar ras (reteta de post)

de ionela2682 in Prajituri, 20 Apr 2012 | 14102 vizualizari

 

Pornind de la reteta " Chec cu dovleac (reteta de post)" am prestat-o si cu mere ..o idee excelenta pentru cei care adora prajiturile umede si pufoase....

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cana mar ras
  • 100 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa minerala
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • intre 150-200 g faina
  • nuca maruntita
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mar ras (reteta de post):

Se mixeaza bine zaharul si zaharul vanilat cu uleiul,se adauga apa minerala,marul ras pe ochiurile mai mari ale razatorii,coaja de lamaie si scortisoara dar si nuca tocata

- adaugam faina (cat sa iasa un aluat putin mai dens ca cel de chec obisnuit)in care am amestecat praful de copt si bicarbonatul si omogenizam

- compozitia o turnam in forma de chec sau orice alta forma dorim,dam la cuptor si coacem la temperatura medie pana capata culoare aramie si trece testul scobitorii.

-lasam sa se raceasca ,pudram si servim

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mar ras (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 550 lei
1099.99 lei
549.99 lei

COMENTARII (16)

jolygina 1

21.04.2012, 11:28

place

mamaieelena 1

21.04.2012, 19:50

Bya Ralu 1

29.04.2012, 21:56

super buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]