Prajitura cu morcov (de post)

de _Alina_ in Prajituri, 23 Noi 2012 | 15197 vizualizari

COMENTARII (38)

_Alina_ 1

23.11.2012, 16:02

Multumesc Dana, Lau & Sylvia!

laura_n 1

23.11.2012, 17:36

mamaieelena 1

23.11.2012, 18:01

elucubratiiculinare 1

23.11.2012, 19:53

waw! Interesant

Bunica 1

23.11.2012, 20:05

Teo 1

23.11.2012, 21:38

mi se pare asa de interesanta...! abia astept sa o incerc!dar,ciocolata e de post?

Bya Ralu 1

23.11.2012, 23:38

adasev12 1

24.11.2012, 00:05

interesant

Valclaudia 1

24.11.2012, 06:35

foarte interesanta reteta!

_Alina_ 1

24.11.2012, 11:41

Multumesc dragelor!

@ Teo- ciocolata cu procent mare de cacao (55%, 75 %, 85 %) este de post. Citeste totusi ingredientele de pe ambalaj ca sa fii sigura

Criss 1

24.11.2012, 20:23

Waaaw, la cat de bine arata n-ai zice ca e de post.

diana_k 1

26.11.2012, 09:13

interesanta reteta, de ce e nevoie sa congelezi banana??

_Alina_ 1

26.11.2012, 09:38

Multumesc Criss!
Diana nu e musai sa o congelezi, dar asa se oxideaza mai greu Am facut ieri crema cu banane proaspete si a iesit foarte bine. In schimb la crema proaspata am adaugat muuulta zeama de lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tavalita de post