Prajitura de post cu nuca

de iry-gabriela in Prajituri, 3 Dec 2013 | 17982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 linguri de zahar,
  • 12 linguri de ulei,
  • 12 linguri de sifon,
  • o cana de nuca macinata,
  • 16 linguri de faina si un praf de copt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu nuca:

Pentru inceput se dizolva zaharul in sifon dupa care se adauga uleiul.  Apoi se adauga nuca macinata si la final se va adauga faina care a fost amestecata cu praful de copt.  Daca compozitia va iesi mai groasa se va mai adauga 2 linguri de sifon  .  

 Compozitia obtinuta se va pune intr-o tava care a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina.   Se va baga la cuptor pentru 25 de minute ,se va scoate si se va lasa la racit .    

Se va pudra cu zahar pudra dupa care se va taia in formele dorite. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca,nuca si dulceata de caise