Prajitura din "resturi"

de Panacris in Prajituri, 25 Mar 2012 | 8972 vizualizari

 

Mai mereu ramane cate o bucata de chec, negresa, pandispan sau cozonac, si imi pare rau sa o dau la pasari, asa ca o refolosesc si iese ceva bun si delicios.

 

INGREDIENTE

  • chec 300 g
  • praf de budinca de cacao 2 plicuri
  • lapte degresat 800 ml
  • zahar tos 6 linguri
  • zahar vanilinat 2 plicuri
  • peltea de capsuni 200 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din "resturi":

Se prepara budinca conform inidcatiilor de pe plic si se lasa sa se racoreasca. Checul se taie felii, se aseaza un strat intr/o forma de yena, se unge cu peltea de capsuni. Se pune budinca peste stratul de chec, se acopera cu restul de chec. Se lasa la rece cca. 30 de minute. La servire se presara zahar pudra sau se adauga frisca. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din "resturi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negreasa ca la bunicul acasa