Prajitura Gaby

de rivka in Prajituri, 20 Aug 2010 | 8028 vizualizari

 

Nu am stiut cum sa-i dau numele asa ca am dat numele acestei prajituri dupa gaby un sufletel drag cu ochi albastrii .

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri pline vf faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • sare

CREMA:

  • 450 grame branza kwark(poate fii inlocuita cu mascarpone)
  • 450 grame visine dulci din conserva
  • 1 pliculet de budinca la rece de vanilie

ORNAT:

  • 4 patratele ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Gaby:

Se bat 3 albusuri cu un praf de sare ca pentru bezea apoi se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana obtinem o crema lucioasa, se adauga galbenusurile si apoi faina amestecata cu praful de copt apoi cacaoa.
Intr-o tava pe hartie de copt(20/20) se toarna aceasta compozitie si se da la cuptorul incalzit la cca 175 grade cca 15-20 minute.
Se face testul cu scobitoarea, se scoate pe un gratar si se lasa la racit.
Se prepara crema , se mixeaza branza kwark (sau mascarpone dupa posibilitati) cu budinca de vanilie la rece pana se intepeneste.Se adauga visnile din conserva si cu o lingura se uniformizeaza compozitia.
Se intinde crema peste blatul rece si deasupra se rade ciocolata cu lapte.Se da prajitura la rece pt cateva ore apoi se portioneaza.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Gaby" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tavalita In Nuca De Cocos