Prajitura marmorata cu ricotta

de angyb in Prajituri, 29 Apr 2013 | 6663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • 3 linguri de ulei
  • 2 lingurite drojdie pt.dulciuri
  • 2 linguri de cacao
  • 250g ricotta
  • 100g crema de branza
  • 1 ou
  • 1 lingurita drojdie dulciuri
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura marmorata cu ricotta:

Separam albusurile de galbenusuri.Batem spuma albusurile cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin tari ca si la bezea.Adaugam galbenusurile uleiul ,faina alba ,cacao si 2 lingurite de cacao si amestecam bine cu miscari de sus in jos.Turnam compozitia intr-o tava cu fundul detasabil tapetata cu hartie de copt.

Separat amestecam ricotta cu crema de branza ,un ou,zahar ,faina si o lingurita de drojdie. Cu ajutorul unei linguri adaugam peste blatul de cacao.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 35 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura marmorata cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

angyb 1

29.04.2013, 18:37

Multumesc mult ma bucur ca va place

Rocsi 1

29.04.2013, 20:33

Ce bunaaaa

Sim0na 1

30.04.2013, 11:42

tare buna o fi..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si frisca ( reteta nr.900 de dulciuri)