Prajitura Martisor

de epurasha2bb in Prajituri, 3 Mar 2010 | 6303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 1 pachet biscuiti digestivi,
  • 100 g unt,
  • 1/2 ciocolata neagra,
  • 4 nuci si 10 migdale(nucile si migdalele sunt optionale).
  • Crema
  • 1 plic de budinca de vanilie Dr.Otker,
  • preparata cu 500 ml lapte ca pe plic
  •  4 linguri de branza dulce
  • 1 lingura de sirop de capsuni,
  • 1/2 plic gelatina;
  • Ornament final
  • frisca Hulala (1 cutie mica)batuta cu mixerul,
  • fulgi de ciocolata neagra
  • capsuni proaspete.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Martisor:

Se piseaza bine cu un blender de mana,biscuitii, untul, migdalele si miezul de nuca.Se adauga ultima data si ciocotata bucatele mici sau razuita.Se pune o hartie de copt pe o tava dreptunghiulara, se intinde bine compozitia de biscuiti lasand la rece sa se intareasca.Apoi pregatim budinca de vanilie.O lasam putin sa se raceasca si adaugam branza dulce de vaci pasata si amestecata cu sirop de la capsuni(1 lingura)amesteat cu 1/2 plic gelatina.Apoi turnam aceasta compozitie peste cea de biscuiti.Lasam la rece la frigider cateva ore.duap aceea taiam patrate, le suprapunem.Apoi ornam cu posul cu frisca, fulgi de ciocolata neagra si caspuni proaspete taiate feliute in forma de snurulet de martisor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Martisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

epurasha2bb 1

03.03.2010, 20:18

ma bucur liana ca vrei sa o incerci, si daca faci te rog sa vii cu impresii.

epurasha2bb 1

01.03.2011, 09:25

hi hi stiam eu ca am facut si eu ceva martisoare dulci anul trecut! anul asta sa vedem , deocamdata avem varicela

elena1988 1

12.03.2011, 14:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Vis