Prajitura Raffaello

de gaby_duceag in Prajituri, 13 Dec 2009 | 18424 vizualizari

COMENTARII (34)

luminita20_2006 1

13.12.2009, 18:39

vai ce bunatate ai facut aici

luminita20_2006 1

13.12.2009, 18:40

aaa... si in privinta furculitelor meriti ca e tare apetisanta...eu mor pe aici uitanduma la ea

gaby_duceag 1

13.12.2009, 18:44

esti darnica Lumi.multumesc.dar..ma repet...ar fi trebuit crema sa fie mai legata

brie 1

13.12.2009, 18:44

bunut ,bunut mor de pofta . Ce marca de frisca ai folosit ca si eu am avut o problema cu o crema de genul asta pentru prajitura si nu am fost multumita de consistenta chiar daca a stat la frigider destul de mult am folosit hulala, si acus ca vin sabatorile si bucatele trebuie sa arate the best vreau sa exclud ce nu e ok , merci

Miha 1

13.12.2009, 18:46

Mi-a facut si mie cu ochiul prajitura asta. E asa apetisanta!

gaby_duceag 1

13.12.2009, 18:50

Brie,tot hulala am folosit..si..uite rezultatull.desi...nu inteleg...;in fond nu e altceva decat crema ganache,care mi-a iesit mereu cu hulala....eu altceva nici nu gasesc aici,de aceea consider gelatina o solutie mai buna.ca si gust,e minunata!!!

gaby_duceag 1

13.12.2009, 18:53

este Miha..ba mai mult!nu lipseste ciocolata!

Michelle 1

13.12.2009, 19:01

Miha 1

13.12.2009, 19:10

Gaby, ciocolata alba odata topita nu se mai intareste, asa cum se inatreste cea amaruie, de exemplu. Ma gandesc ca ar trebui schimbate cumva proportiile, pusa mai putina frisca lichida sau "ajutata" cu putina gelatina.

gaby_duceag 1

13.12.2009, 19:18

da,miha,dar la torul aniversar(cand am implinit 7ani de tortura,am facut ganache si cu cioco alba si cu lapte si..au iesit bine ambele .stiu care e motivul;e incapatanata

Adinuta 1

13.12.2009, 19:25

vreau si eu o bucatica

rivka 1

13.12.2009, 19:46

cum arata prajitura asta ...oare chiar nu reuseste fara gelatina mie nu-mi prea place sa folosesc asa ceva?oare cu mai putina frisca si ajutata cu unt nu se intareste miha?
cred ca e bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
mor aici....si rafaello alea originale sunt asa bune de ....

brie 1

13.12.2009, 19:54

merci gaby si miha pentru raspuns, probabil e vorba de proportia de ciocolata /frisca, mai incerc pentru ca nu as vrea sa folosesc gelatina, trec acum prin faza cu cat mai putine alimente procesate ,sunteti dragute

gaby_duceag 1

13.12.2009, 20:01

Rivka...eu am avut cioc vrac(mi-s fata economa)si vazand ca nu se topeste total,am mai pus-o un minut pe foc;cred ca asta a constituit greseala mea..sau..alta varianta...as pune 500gr cioco in 300ml frisca(apoi racite,puse la frigider si mixate) si restul as mixa-o separat,apoi le-as amesteca .....oare nu merge?

gaby_duceag 1

13.12.2009, 20:02

Adinuta,mai este putin,e si spornica,pe cuvant.am avut si musafiri care-au laudat-o,plus noi,azi si ieri si mai este o fasie.hai!

Teo 1

13.12.2009, 20:15

Un sfat: poate daca este frisca mai tare rezultatul va fi mai bun. Ca sa se intareasca frisca cand o mixezi e bine sa adaugati la sfarsit cateva picaturi de zeama de lamaie si apoi mai mixati, se intareste imediat Sper sa va fie de folos si data viitoare sa iasa crema mai consistenta

Miha 1

13.12.2009, 20:18

Rivka, daca folosesti o ciocolata de foarte buna calitate si oleaca mai putina frisca e posibil sa iasa. Daca pui unt in crema nu va mai fi ganache ci doar o crema de ciocolata alba. Delicioasa dealtfel.

Miha 1

13.12.2009, 20:20

Gaby, am folosit si eu candva ciocolata alba de menaj pentru ganache si am avut un esec grozav. Nu stiu care e problema ei, dar nu e potrivita pt crema asta. E buna si varianta ta, dar iarasi n-o sa mai fie ganache ci doar un mousse de ciocolata alba. Delicios dealtfel.

gaby_duceag 1

13.12.2009, 20:48

gaby_duceag 1

14.12.2009, 09:29

cred ca da Rivka...chiar nu stiu..ca altadata mi-a iesit bine

ionix 1

14.12.2009, 10:30

vreau si yo o portie eu fac bomboane raffaello, dupa o reteta pe care o am de vreo 8 ani de la soacra-mea

gaby_duceag 1

14.12.2009, 11:37

.hai.ultima bucatica e a ta.
n-am facut ,inca,bomboane
cred ca s-ar termina adata cu facutul

Oana 1

14.12.2009, 15:02

Miammmm, ce bunatateeeeeeeeee! Cred ca merg niste migdale peste crema, doar asa e raffaello, nu?? Si eu cred ca merge pus in crema niste intaritor de frisca!! 100% se intareste! A doua zi, dupa ce mixezi crema, pui un pliculet de intaritor! O trec la favorite!! poate fac de Craciun

gaby_duceag 1

14.12.2009, 15:53

buna ideea Onutosi migdale in crema si intaritor si parol daca mai incercati altceva.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza de vaci si piersici