Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter

de Panacris in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2013 | 5496 vizualizari

 

Ei și acum după atâtea preparate gustoase din legume, a venit și rândul unui fel principal complet.

 

INGREDIENTE

  • prepelițe 2 bucăți,
  • orez 100 g,
  • apă 1/2 cană,
  • mix de legume congelate ( morcovi, brocoli, cartofi, fasole verde, mazăre, ardei, brocoli) cca. 400 g,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • condiment de pui tandori ( un pic picant!).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter:

 Carnea de prepeliță este una dintre cele mai fine și apreciate în gastronomie, conținutul scăzut în grăsimi și colesterol caracteristic făcând din această o alternativă dietetică și curativa pentru cei suferinzi (obezitate, colesterol mărit, diabet, regim alimentar de curățare).  Gătită în vasul Zepter carnea de prepeliță își păstrează toate valorile nutritive, deoarce acestea nu se distrug prin fierbere sau prăjire. Să trecem la treabă! În vasul Zepter din dotare, cel de 2700 ml se pune legumele congelate, se adaugă orezul, se amestecă pentru a se îngloba în legume, se asezonează de sare, piper si condimente tandori, se adaugă apa, apoi se așează prepelițele pe amestecul de mai sus. Atenție, vasul e rece, nu e nevoie de preîncălzire!  Se acoperă vasul și se pune  la foc mediu  spre mare, cca. 10 minute până ce acul indicator de pe indicatorul de termocontrol a ajuns la ultima zonă verde. Se oprește focul, se dă vasul deoparte și se lasă, acoperit cca. 45 de minute. Super simplu, super savuros, acest preparat 3 în 1! ;)

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]