Prima mea ciorba de perisoare

de Mitinita in Ciorbe, 7 Mar 2011 | 3962 vizualizari

COMENTARII (24)

Mitinita 1

07.03.2011, 10:44

prima farfurie o pastrez pentru onesta

elena1988 1

07.03.2011, 10:54

Miha 1

07.03.2011, 11:04

daca faci cu piept de pui (sau orice alta carne) si o toci tu acasa eviti problema zgarciurilor, pe care nu le agreem nici noi, daramite copilasii.

RuxyRux 1

07.03.2011, 11:10

E delicioasa Miti...eu nu cumpar niciodata carne tocata de la magazin...am si eu un fix si pe ala nu mi-l scoate nimeni din cap...spala carnea inainte sa o toace sau nu? Pe mine asta ma tine departe pentru totdeauna de carne gata tocata...ce mai faceam uneori, mergeam la magazin, alegeam carnea, o cumparam si rugam fetele sa o spele si sa mi-o toace...nu prea vroiau dar le zambeam frumos si...gata te imbratisez frumoasa mea si pe maruntelele tale dragi

MotanLaOale 1

07.03.2011, 11:52

buna buna

DIANA B 1

07.03.2011, 11:59

Adina !
Nu-i cunosc tara de origine , dar in Romanica , toate bucatarasele o gatesc , eu una considerand-o cea mai fina ciorbita ... alta data sa toci tu carnea acasa , fie vita fie pui ... aaaaaaa , da' tu vrei totul din 2 timpi si 3 miscari , ei , nu se poate tot timpul ... ,,maruntelele" chiar au avut dreptate , cum sa le placa zgarciurile , doar nu-s pisici

kamy 1

07.03.2011, 12:05

eu inainte o mai tocam o data acasa dar vb ta...am scimbat magazinul si de acolo e super

La Ancuta 1

07.03.2011, 12:11

tare mult imi place ciorba de perisoare

adasev12 1

07.03.2011, 12:18

e f buna

Lau 1

07.03.2011, 13:16

f buna

DIANA B 1

07.03.2011, 13:27

Wooooooooooooooow , nici n-am vz ca prima-i ptr mine

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:28

LUK 1

07.03.2011, 14:52

nici noua nu ne plac zgarciurile de aceea de cele mai multe ori prefer sa toc eu carnea..iese f buna si cu carnita de pui...bine ca a fost buna la gust

aziz 1

07.03.2011, 15:10

lia maria 1

07.03.2011, 16:18

a doua oara cand vei alege mai bine carnea sigur va avea mai mare trecere la maruntelele tale frumoase

divainbucatarie 1

07.03.2011, 17:57

Mitinita 1

07.03.2011, 18:22

ce apreciati voi cand gatesc eu romaneste de unde iau acuma carnea tocata zici ca e pasta nu carne si e un magazin in care am incredere,numai de la ei mananc mici. Carnea de pui am mai tocat-o acasa,dar cu cea de vita si de porc cum fac? N-am masina de tocat carne,la robot nu stiu daca merge...

kamy 1

07.03.2011, 18:46

merge si la robot...o face aproape pasta

diaconta 1

07.03.2011, 19:41

foarte bine arata daca asta a fost singurul inconvenient,carnea de pui e o solutie potrivita

Pasiune pentru bucatarie 1

07.03.2011, 21:04

wow ce as manca si eu dar imi place si castronul,e minunat,nu am mai vazut

Mitinita 1

07.03.2011, 21:29

acuma m-am prins ce castron va place voua...e ptr copii,cred si l-am cumparat acum doi ani la un targ.N-am mai vazut de atunci

zaharia_mihaela2005 1

08.03.2011, 12:20

tare gustoasa este si ce prezentare frumoasa

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 12:13

felicitari

Panacris 1

21.12.2013, 22:01

Titlul rețetei chiar m-a suprins Acum deja, cred că ai mai exersat și ți-a ieșit super bună

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors