Pudra de portocale

de MotanLaOale in Dulciuri, 28 Mar 2012 | 3389 vizualizari

 

Am vazut la Miha si avand si materia prima am zis sa fac si eu.

 

INGREDIENTE

  • coji de portocale
  • rabdare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudra de portocale:

Portocalele se spala bine cu apa calda si se sterg.

Se curata coaja subtire fara partea alba cu cutitul de curatat legume.

Se intind foile intr-o tava pe hartie si se lasa la uscat cateva zile.

Cand sunt uscate bine si devin casante se rasnesc pana devin o pudra fina.

Eu am trecut-o printr-o sita.

Se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic.

Este foarte aromata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pudra de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pudra de portocale