Pui cacciatore

de -Licurici- in Pui, 25 Mai 2019 | 4407 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 200 g ciuperci champignon brune;
  • 1 ardei;
  • 1 morcov;
  • 100 g masline;
  • 4 linguri bulion;
  • 100 ml vin;
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Amestec de ierburi italiene;
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Rozmarin;
  • 1/2 lingurita Delikat 100% natural – Chilli;
  • foi de dafin;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare, piper;
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cacciatore:

Pulpele de pui se spala bine, apoi se dau cu sare, piper si amestec de ierburi italiene.
Se rumesc, pe ambele parti, in ulei incins. Se adauga cate putina apa, pentru a nu se prinde de cratita.
Cand sunt rumenite pe ambele parti, se scot din cratita, se mai pune o lingura de ulei si se pune usturoiul (zdrobit cu lama unui cutit si feliat), apoi ardeiul, morcovul si ciupercile.
Se calesc putin, apoi se pune vinul, carnea, bulionul, maslinele, 150ml apa si restul de condimente (rozmarin, chilli, dafin).
Se baga la cuptorul preincalzit, pentru 30-40 min sau se poate continua pe aragaz.
La sfarsit, se presara patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu piept de pui si smantana