Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora

de nadea68 in Pui, 9 Sep 2013 | 7367 vizualizari

 

Reteta o am de la o prietena italianca care e de origine din toscana (Italia).
Reteta asa zisa ,, pollo alla cacciatora''e o reteta traditionala din toscana .E o reteta simpla dar foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • pui sau gaina
  • 2 morcovi
  • 2/3 tulpini de telina
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
  • un pahar vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora:

Puiul se taie bucati,se spala si se pune la prajit in putin ulei.Se prajeste 5 minute pe ambele parti.

Taiem marunt ceapa,usturoiul telina si morcovul.Eu am dat prin razatoare morcovul si usturoiul).

Se adauga la carne si se caleste vreo 5 minute.Se adauga vinul si se lasa sa sa evapore.Adaugam sucul de rosii ,punem capacul si lasam sa se fiarba 30/40 minute.

Adaugam si sare,piper rozmarin,cimbru. 

Daca nu e destul sos mai adaugam un pahar de apa calda sau daca avem supa de pui.

Cand carnea e gata adaugam patrunjelul taiat marunt.

TIPS-URI

1

aceasta reteta se potriveste si la iepure

2

vinul alb se poate inlocui cu vin rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]