Pui caprese

de Irina in Pui, 25 Noi 2015 | 11301 vizualizari

 

M-am gandit la un preparat usor, gustos si aspectuos in acelasi timp. Mozzarella, rosiile si busuiocul le am mai mereu la indemana, asa ca am combinat aceste ingrediente cu piept de pui. Dupa cum ziceam, foarte usor de pregatit. :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui Puiul Fermierului
  • 2 bulgarasi mozzarella
  • 2-3 rosii potrivite
  • frunzulite de busuioc proaspat
  • 2-3 lingurite de sos pesto
  • 2 cartofi
  • 200 g legume congelate
  • ulei de masline extravirgin
  • crema balsamica
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui caprese:

Am taiat pieptul de pui in doua si l-am asezat pe gratar. Am condimentat cu sare si piper. Dupa ce s-a rumenit usor pe ambele parti l-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, am aranjat deasupra rondele de rosii, rondele de mozzarella si putin sos pesto. 

Am pus tava la cuptor pana mozzarella s-a topit usor, nu mai mult de 10 minute. 

Am garnisit pieptul de pui caprese cu cartofi copti la cuptor si legume sote. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui caprese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (20)

Rocsi 1

26.11.2015, 21:13

Mmm, ce imi place. De luat aminte, desi am cascaval si nu mozzarella

Xandrinne 1

28.11.2015, 08:22

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]