Pui cu alune

de Brindusa in Pui, 14 Apr 2010 | 4198 vizualizari

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 19:52

nu am mancat niciodata, arata apetisant

nadina73 1

14.04.2010, 20:09

nici eu nu am mancat dar e interesant,felicitari

silvi0ara 1

14.04.2010, 20:31

Bun,bun.

Brindusa 1

14.04.2010, 20:34

E foarte bun. Mai ales e un amestec de texturi taieteii- moi si alunele- crocante care mie imi place in mod deosebit.

rivka 1

14.04.2010, 20:41

este numai foarte bun! si eu mai mananc langa gratare carne sos de arahide (il fac eu o sa postez o data si reteta, curand) si e bun da...

mihaelar63 1

14.04.2010, 21:16

nu prea am curaj sa folosesc alunele

ana 1

14.04.2010, 21:41

am facut ceva asemanator ,dar cu unt de arahide facut in casa ,cam tot pe-acolo ar fi .Foarte bun

Oana 1

14.04.2010, 23:07

E extraordinar, ce-mi place! mereu imi iau de la "chinezi"

Brindusa 1

14.04.2010, 23:12

mihaela, curajul vine... mancand La inceput pune doar cateva alune, ca sa vezi cum e. Si daca nu-ti place, asta e! Alta data nu mai faci.

Brindusa 1

14.04.2010, 23:14

Ana, cu unt de arahide e putin mai diferit, pentru ca nu mai e textura crocanta data de alunele intregi. Sunt sigura ca si al tau a fost foarte bun.

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 23:20

Prezentarea este de nota 10 cu felicitari.Am mancat la o prietena si tare mi-a placut.Tot am zis ca o sa fac,dar acum vazandu-l chiar o sa fac si eu.Felicitari.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui