Pui cu capere

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 4408 vizualizari

 

Recipe by Aliza.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 lingurita capere
  • 1 conserva mica de rosii
  • 1 dl vin alb
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • supa de legume
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu capere:

-Incingem uleiul de masline, apoi rumenim in el catelul de usturoi si il aruncam.
-Punem pulpele de pui in ulei si le rumenim.
-Adaugam vinul, supa si caperele. Acoperim si lasam 30 de minute pe foc mic.
-Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute, adaugam rosiile cubulete, oregano si condimentam.
-Le lasam impreuna inca 10 minute.
A iesit delicios! Am servit alaturi de cartofi prajiti cu ou si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu capere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

La Ancuta 1

06.10.2010, 00:29

meosiris 1

06.10.2010, 11:18

In salata de ton nu am mancat niciodata capere. De fapt in reteta asta am mancat prima si ultima data capere. Oricum, reteta e delicioasa!

elena1988 1

24.02.2011, 09:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu pui