Pui cu cartofi la cuptor

de roxanamiti in Pui, 24 Ian 2011 | 11044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 copanele( ale mele erau micute),
  • 1 kg. cartofi mici,
  • 16 rosii chery,
  • 5 linguri de ulei,
  • 3 linguri otet balsamic,
  • 1 lamaie,
  • 2 linguri de sos de soia,
  • piper,
  • sare,
  • pantrujel,
  • 10g. unt,
  • baia de ardei iute,
  • 1 lingurita de ierburi aromatice,
  • condiment pt . pui,
  • sos dulce - iute( din comert),
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi la cuptor:

3 linguri ulei, otetul balsamic, sucul de la lamaie, sosul de soia, lingurita de ierburi aromatice, condimentul pt. pui, piperul si sarea se amesteca apoi se ung bine copanelele si se lasa la macerat timp de 2 ore( eu le am lasat o noapte). Se pune tot in tava si se da la cuptor 170 grade timp de 40 de minute(depinde cat de crocante le doriti)

Curatam cartofii, punem 2 linguri de ulei,untul,  boiaua de ardei iute ,piperul,  sarea si dam la cuptor timp de 20 minute( eu am pus tava impreuna cu tava de pui). Cu 5 minute inainte de a scoate tava cu cartofi punem rosiile chery si pantrujelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]