Pieptul de pui se dezoseaza si se condimenteaza cu sare si piper si 2 catei curatati si pisati si se lasa deoparte pana cand pregatim cartofii.
Cartofii se curata se spala si se taie felii , se condimenteaza cu sare piper si ceva condimet picant se stropesc cu ulei si se amesteca bine. Ceapa se taie marunt.
Intr-un vas yena se pune putin ulei se aseaza un strat sau doua de cartofi se pune ceapa apoi restul de cartofi , deasupra se pune fileul de pui. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor ~ 30 min. Intre timp se bat ouale cu smantana si restul de usturoi pisat, parmezanul. Dupa 30 min se scoate tava din cuptor, cartofii si carnea sut aproape gata, se toarna sosul de smantana si se mai lasa inca 10 min. sa prinda o crusta frumoasa(la mine nu a mai apucat sa se rumeneasca putin)
Am servit alaturi de o salata de patrunjel: patrunjelul se taie marunt, rosia cubulete, se amesteca se stropeste cu zeama de la lamaie si ulei de masline si un pic de sare. Optional pentru doritori se poate pune si o ceapa tocata marunt