Pui cu cartofi si sos bechamel

de Miha in Pui, 3 Mai 2010 | 17370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi medii
  • 1 rosie
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • Pentru sosul Bechamel:
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 300 ml lapte
  • 50 g cascaval
  • 100 g smantana
  • sare si piepr
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi si sos bechamel:

Sosul Bechamel:

Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Turnam laptele rece, cate putin si amestecam pana incepe sa se ingroase. Adaugam cascavalul ras si smantana. Condimentam dupa gust cu sare, piper si nucsoara.

Pieptul de pui il taiem fasii inguste, condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Cartofii curatati de coaja ii taiem felii pe lungime, la fel si rosia.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt punem ca prim strat fasiile de piept de pui, acoperim cu cartofii asezati sub forma de tigla :) si cu feliile de rosii. Condimentam cu sare si piper.

Acoperim totul cu sosul Bechamel si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Miha 1

05.05.2010, 23:05

Mariana, imi pare rau. Ai grija de tine si de ficatelul tau.

ralu_ca 1

04.02.2013, 14:30

nu doar ca arata foarte bine, dar cred ca e si foare gustoasa. Am sa fac si eu!

Miha 1

04.02.2013, 16:24

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel in crusta de fulgi de porumb