Pui cu mustar si cus cus

de Miha in Pui, 18 Dec 2010 | 5874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • 2 linguri mustar
  • boia de ardei
  • rozmarin
  • cimbru
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru garnitura:
  • 250 g cus cus
  • 50 g unt
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mustar si cus cus:

Mustarul il amestecam cu usturoi si celelalte condimente, apoi cu uleiul formand o pasta ca o maioneza. Cu aceasta pasta ungem carnea, pe care o invelim in folie si dam la frigider pentru cel putin 1 ora. Scoatem carnea din folie si o punem intr-un vas termorezistent. Dam la cuptor la foc mic, pana se rumeneste si carnea este bine patrunsa.

Intr-o tigaie teflonata prajim usor cus cus-ul in unt topit. Amestecam continuu cu o lingura de lemn. Turnam deasupra 2 cani cu apa fierbinte (cat sa se acopere pastele), acoperim cu un capac si lasam la fiert la foc mic pana scade tot lichidul. Se potriveste gustul de sare si piper. Cand este aproape gata se pun usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mustar si cus cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Miha 1

20.12.2010, 10:09

"As veni si eu la tine fuga-fuguta, dar cred ca trebuie sa-mi gatesti o saptamana, ca-i lung drumul " Eu zic sa-ti faci bagajul pentru 1 luna, daca tot bati atata drum macar sa stii o treaba.

Miha 1

20.12.2010, 10:11

Mona Giuliana Motanele ( iti plac pulpitele, ha? )

mena29 1

25.12.2010, 14:06

ce buneee!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui