Pui cu para

de Adinuta in Pui, 22 Noi 2009 | 4993 vizualizari

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

22.11.2009, 10:47

ai 5 furculision de la mine....e interesanta reteta...sunt curioasa ce gust are? e dulce?

liana_geicu 1

22.11.2009, 11:54

chiar interesanta reteta, are gust dulce?

Adinuta 1

22.11.2009, 13:58

multumesc, fetelor! Nu e dulce decat daca iei o gura de pui cu una de para in acelasi timp dar nu am mai adaugat zahar sau altceva, iar de la cateva felii de para, simti mai mult aroma de fruct. Puiul e un pic picant de la ghimbir si piper. Doar para isi pastreaza dulceata. De aceea am si pus-o la sfarsit, cand puiul era facut si am mai lasat-o cat sa se inmoaie si ea, sa fie cumva separat, dar impreuna

Oana 1

22.11.2009, 18:36

Suuuper! mie imi place mult combinatia de fructe si carne

dragos_corneliu 1

25.01.2010, 12:11

Foarte bun este si cu mere! Eu tai felii mari de mere si le indes intre pulpe in loc de cartofi! Iese o treaba foarte aromata!

Adinuta 1

25.01.2010, 16:57

dragos_corneliu, sunt sigura ca e bun si cu mere! Mie imi plac mult mancarurile cu fructe pentru ca nu ies neaparat dulci, dar aromate

epurasha2bb 1

27.07.2010, 15:20

si eu am facut si mi-a placut mult !

elena1988 1

08.02.2011, 10:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin