Pui cu smantana

de -Licurici- in Pui, 30 Iun 2018 | 4697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui;
  • 3-4 linguri de ulei;
  • 1 ceapa;
  • rosii (o rosie mare si 4 rosii cherry);
  • un ardei;
  • 200 g smantana 24%;
  • 3 linguri lape;
  • 1 lingura faina;
  • sare;
  • piper;
  • oregano;
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

Pulpele de pui se sareaza, apoi se pun sa se rumeneasca pe ambele parti, intr-o tigaie cu putin ulei.

Intre timp, se pregatesc legumele. Ceapa se toaca marunt, ardeiul se taie bastonase, iar rosiile, cubulete.

Cand pulpele sunt gata, se scot pe o farfurie, iar in uleiul ramas se caleste ceapa, apoi se adauga ardeiul si rosiile.

Cand s-au inmuiat, se adauga o cana cu apa si se lasa sa fiarba.

Separat, se amesteca laptele cu faina, apoi se adauga smantana, sare, piper, oregano si putina zeama din legume (sa ajunga aproape de temperatura din tigaie).

Compozitia de smatana se adauga peste legume, se amesteca, apoi se pun pulpele de pui si se lasa sa fiarba cateva minute.

La final, se pune patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gaina prajita ( metoda rapida)