Pui cu sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 4 Iun 2010 | 4735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui(1,300 kg)
  • 2 rosii decojite
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 6 catei usturoi
  • boia dulce
  • sare,piper,delikat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii:

puiul se taie bucati potrivite,se spala,se condimenteaza si se pune intr-un ceaun cu cateva linguri de ulei si se lasa la fript pana se rumeneste,apoi se adauga usturoiul tocat marunt si cateva linguri de apa si se pune capacul pentru a se inabusii.Rosiile se toaca marunt si se pun peste carne,pasta se dizolva in apa si se toarna in ceaun.Se lasa 15 min la fiert.Din doua linguri de faina si 1/2 cana de apa se face un rantas care se toarna in ceaun in fir subtire amestecand incontinuu si se mai lasa 5 min.In ceaunul in care este sau mutati intr-o tava si dati la cuptor timp de 30 min pana mai scade din sos.Noi am servit cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curry-ul de azi: cu dovlecel